Pogosta vprašanja

Želim oddati ponudbo

1Kdo lahko odda ponudbo?
Ponudbo izdelkov lahko odda vsakdo, ki predeluje živila in jih je predhodno že prodajal po prodajnih kanalih ter ima prodajo urejeno skladno z zakonodajo. Na e-mail valerija@koroskahrana.si pošljite sporočilo z vašimi podatki in ponujenimi izdelki. Potem vas bomo kontaktirali in ponudba bo na strani še isti oz. naslednji dan.
2Kako dolgo traja ponudba?
Vaša ponudba bo objavljena do 31.8, v kolikor boste želeli daljšo objavo, vas bomo pred potekom obvestili.
3Kako oddam ponudbo?
Na e-mail valerija@koroskahrana.si pošljite sporočilo z vašimi podatki in ponujenimi izdelki. Potem vas bomo kontaktirali in ponudba bo na strani še isti oz. naslednji dan. V kolikor se odločite za objavo prodajne cene, vas prosimo, da se ta ne spreminja, oz. v kolikor se, da nam to ažurno sporočite.
4Ali je objava brezplačna?
Objava ponudbe vaših izdelkov je brezplačna in z nami ne sklenete nobenega razmerja. oz. kakršnekoli zaveze.
5Ali naj objavim prodajno ceno?
Priporočamo, da se odločite za objavo prodajne cene vaših izdelkov, ni pa nujno. V kolikor se odločite za objavo prodajne cene, vas prosimo, da se ta ne spreminja, oz. v kolikor se, da nam to ažurno sporočite. Objave s cenami so bolj zanimive za potrošnike, saj že takoj dobijo informacijo koliko stane posamezen izdelek.


Želim kupiti ponujene izdelke

1Kako pristopim do ponudnika?
Potem, ko vam je izdelek na strani všeč in ste se odločili, da go želite kupiti, stopite v stik s ponudnikom, preko navedenih kontaktnih podatkov.
2Dostava in prevzem
Stran koroskahrana.si je samo posrednik med kupci in prodajalci ter ne organizira nobenih dodatnih storitev. Glede dostave in prevzema se dogovarja vsak posamezno.
3Objavljena cena
Cena, ki je objavljena na strani, je cena, ki nam jo je posredoval ponudnik ob vpisu na stran. V kolikor se cena kasneje spremeni, zato ne prevzemamo odgovornosti.


O strani

1O strani
Stran koroskahrana.si je spletno mesto, kjer se srečata ponudba lokalnih predelovalcev (kmetij) ter povpraševanje individualnih (tudi poslovnih) kupcev.
2O projektu
Stran je nastala v lastni pobudi podjetja DOT4 DIGITAL d.o.o., z namenom združitve lokalne ponudbe na enem mestu. Stran se financira iz lastnih sredstev in nobene storitve ne zaračunavamo. Za vse uporabnike je BREZPLAČNA.
error: Content is protected !!